楼主: mu

《先知》与《沙与沫》哪一个你更喜欢?

1万

超级版主

La Piémontoise

原帖由 vcpp 于 2006-9-28 12:43 AM 发表
很不好意思,相信斑竹一定很熟悉先知,有一句要请教,您知道在------论谈话中,"..........让你声音里的声音,对他耳朵里的耳朵说话..."这句的英文原文您知道吗?能告诉我吗?谢谢先.

It should be: Let the voice within your voice speak to the ear of his ear
   Yet, Freedom, yet, thy banner, torn but flying,
  Streams like a thunder-storm against the wind.

1万

超级版主

Ok, I've just made a Daily Talk on The Prophet this week,When asking the nationality of Kahlil Gibran,a girl raised her hand and told me he's a Persian!

Yet, Freedom, yet, thy banner, torn but flying,
  Streams like a thunder-storm against the wind.

2万

牧场主

原帖由 Bsharribullet 于 2006-9-30 08:03 PM 发表
Ok, I've just made a Daily Talk on The Prophet this week,When asking the nationality of Kahlil Gibran,a girl raised his hand and told me he's a Persian!

在这个版块里还是用中文吧……既然大家都不是外国人
想用英文一定要看看O.H版
Tout ce qui est vrai est démontrable.

1万

超级版主

原帖由 牧场看守人 于 2006-9-30 09:32 PM 发表

在这个版块里还是用中文吧……既然大家都不是外国人
想用英文一定要看看O.H版

知道啦!
OH是哪个?

baron

原帖由 vcpp 于 2006-9-28 00:43 发表
很不好意思,相信斑竹一定很熟悉先知,有一句要请教,您知道在------论谈话中,"..........让你声音里的声音,对他耳朵里的耳朵说话..."这句的英文原文您知道吗?能告诉我吗?谢谢先.

原文是:  Let the voice within your voice speak to the ear of his ear

baron

还是对沙与沫更有感触,疯人也很触动人心

candidate

更喜欢《先知》
如果我叫喊,谁将在天使的序列中听到我?

荣誉居民

我也是更喜欢先知

knight

只不过是《沙与沫》更简单,所以更容易普及

newbie

喜欢《沙与沫》多些。。。